Idén …

Vår idé är enkel. El är en förutsättning för ett gott liv. El borde vara något som samhällen, snarare än företag, blir rika på.

Vi startade det här företaget för att vi ville göra elhandel till ett sätt att förbättra samhället. Alla har vi någon gång tänkt att om varje människa som hade en krona till övers hade lämnat ifrån sig den kronan så skulle det inte finnas svält i världen. Det här företaget är baserat på den principen.

Vi vill vara hushållens elhandelsbolag för att många ska kunna gå samman och lösa stora problem. Det vi kan åstadkomma tillsammans är så pass viktigt att alla behöver vara med.

Varför …

Det som skulle bli Elnor Elhandel AB började som en diskussion om hur vi kunde engagera vårt närsamhälle på ett meningsfullt sätt. Vi växte upp i områden där människor hade stora hjärtan men små medel, och att stötta varandra var en självklarhet.

Vi reflekterade över varför den kraften av positiv energi som uppstår när människor går samman inte utnyttjades oftare. Trots många bra initiativ i våra grannskap var det som om de aldrig riktigt fick upp farten. Vi såg att alla pusselbitar fanns, men utmaningen låg i att få dem att bilda en helhet.

Idén att starta Elnor Elhandel AB föddes när vi insåg att ett elhandelsbolag kunde fungera som en plattform för att mobilisera den kraften och rikta den på ett strukturerat sätt.

Är du redo att göra skillnad?

Höj din påverkan och anslut dig till Elnor! Genom att gå med redan idag tecknar du ett elavtal och blir en del av en rörelse som lyser upp liv och förvandlar samhällen.